Meny

 

 Philippe MatignonSvarta strumpbyxor

Philippe Matignon är en av världens största och äldsta tillverkare av strumpor. En italienare med kunskap, kvalitet och innovation som sina tre huvudkomponenter.

Philippe Matignon är Made In Italy av företaget Golden Lady Company som varje år tillverkar ca 400 miljoner par strumpor. Det är ett familjeägt företag som startade för 60 år sedan av Herr och Fru Grassi, vilka fortfarande arbetar inom koncernen. 

 

Varför Philippe Matignon? Jo, för att de är överlägsna i sin kvalitet och använder sig av en speciell stickteknik. De stickar med tre trådar (vanligtvis använder de flesta 2), två lyckratrådar som ”snurras” kring en tredje polyamidtråd, vilket gör att det sällan går maskor. Om det skulle gå en maska så ”stannar den”. De använder sig också av den finaste kvaliteten när det gäller råmaterial, samt långa fibrer, vilket både är mer hållbart och dyrare.

 

Detta tillsammans med den innovativa tekniska stickmetoden gör att Philippe Matignon är klart överlägsna kvalitetsmässigt jämfört med andra aktörer på marknaden.

 

www.philippematignon.it

Copyright © Keller Fashion AB 2023 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB